Steleniszinloos Nederlands distributeur IWitness bodycam

BREAKING NEWS: Steleniszinloos Nederlands distributeur van de producten van IWitness!

Woensdag 27 mei 2020 hebben IWitness Bodyworn & Video Solutions en Steleniszinloos.nl een prachtige overeenkomst gesloten:

Steleniszinloos wordt de Nederlandse distributeur van de producten van IWitness!

IWitness is een Nederlands bedrijf wat zich al 15 jaar bezighoudt met Bodycams. Inmiddels levert IWitness in meer dan 20 landen hun producten waaronder aan politie, defensie, ambassades en meer.

David Jaron Serpenti: Met Steleniszinloos werken wij aan een One-Stop-Shop op het gebied van veiligheid. De Bodycam ontbrak nog in ons assortiment. Met IWitness vinden we een zeer ervaren partner met jarenlange ervaring.

Marcel Weenink: IWitness is de laatste jaren erg gegroeid en ook het aantal landen waarin de producten worden verkocht wordt steeds groter. As Nederlands bedrijf zochten wij een partner die de Nederlandse markt kan bedienen.

 

Steleniszinloos.nl is een One-Stop-Shop op het gebied van veiligheid. Je kan bij ons terecht voor advies, verkoop en verhuur van diverse Veiligheidsproducten. Naast de bodycam hebben wij ook zaklampen, sloten, track en trace producten, voordeel pakketten, veiligheidsscans, persoonlijke beschermingsmiddelen, etc. Op het gebied van verhuur bieden wij complete oplossingen voor het beveiligen en inrichten van uw bouwterrein..

Yaron Navon: Om de One-Stop-Shop te kunnen zijn moet je continu kijken welke producten wij moeten aanbieden. Wij zijn erg blij dat wij deze overeenkomst hebben kunnen sluiten!

Voor meer informatie en bestellingen neem contact met ons op via 085-0043817 of info@steleniszinloos.nl.

https://www.iwitness.nl

https://steleniszinloos.nl/product-categorie/veiligheidsproducten/bodycam/

Menu