Persoonlijke GPS beveiliging voor veiligheid

Ik wil graag een vorm van persoonlijke beveiliging en in realtime zien waar ons kind is. Kunnen jullie dat voor elkaar krijgen?

Dat was de vraag die ons bij Steleniszinloos.nl werd gesteld. Onze expert op het gebied van persoonlijke GPS beveiliging ging samen met de klant op zoek naar de juiste probleemstelling en de oplossing. Waarom is dit nodig? Heeft er iets plaats gevonden? Is er een aanleiding? Kunnen we met behulp van onze GPS producten of andere veiligheidsproducten een oplossing aandragen?

Nu zijn er vele GPS merken en GPS systemen op de markt en wij helpen graag met het uitzoeken van de juiste systemen voor deze persoonlijke situatie om de veiligheid te vergroten. Van materieel beheer tot het volgen van dierbaren, het is zelfs mogelijk om een SOS signaal te versturen. Hierbij komt in de app een melding en wordt de gps locatie doorgegeven. Dit is een handige optie als uw vader, moeder, opa of oma nog op zichzelf woont en u toch bij nood wil kunnen reageren. Of als uw kind acute hulp nodig heeft. Op https://www.politie.nl/themas/straatroof.html leest u meer over straatroven. Helaas komt dit steeds meer voor.

Tevens kunnen we voorzien in het beheer van het wagenpark. Zo is het mogelijk een locatie van uw auto, fiets, boot, scooter, werkmaterieel, enz weer te geven op een app of via het online portal. Ook Realtime volgen behoort tot de mogelijkheden. Als uw bezit dan toch wordt gestolen dan kunt u via de 24/7 bereikbare meldkamer de diefstal doorgeven en zal een particulier rechercheur de recovery gaan starten.

Wij hebben de klant een realtime gps systeem aangeboden en voor de auto’s een Viloc systeem. Dit werkt op dit moment naar volle tevredenheid. Kijk voor deze GPS producten op https://steleniszinloos.nl/product-categorie/track-and-trace-producten/

Kortom, Steleniszinloos.nl is de One-Stop-Shop voor veiligheid.

Ook een keer een vrijblijvende offerte of heeft u ook een veiligheidsvraagstuk?
Mail dan naar info@steleiszinloos.nl of bel/whatsapp naar 085-0043817

www.steleniszinloos.nl

Een juiste GPS locatie als u de SOS knop intoets.

Menu