Corona maatregelen voor Int. school Amstelveen

Van een Internationale school in Amstelveen kwam in deze Corona tijd de vraag om te helpen met het inrichten van gepaste maatregelen omtrent de corona maatregelen en de 1,5 meter samenleving. Omdat op 11 mei de Internationale basisschool in Amstelveen weer in beperkte vorm opengaat en de kinderen weer terug naar school gaan.

Genomen maatregelen

We zijn hier direct mee aan de slag gegaan en binnen enkele dagen was alles afgerond. Van vraagstuk tot offerte en van bestellen tot uitleveren. Via onze website verkopen wij verschillende 1,5 meter samenlevingsproducten om dit op een mooie, duidelijke en veilige manier te doen. Via onderstaande link kunt u zelf kijken wat voor Corona maatregelen er mogelijk zijn:

www.steleniszinloos.nl/product-categorie/veiligheidsproducten/15-meter-samenleving

Op deze prachtige locatie hebben we de hele school mogen voorzien van een compleet pakket aan Corona maatregelen zoals stickers, bewegwijzering, advisering, desinfectie, schoonmaakspullen en de huur van een thermocamera. Hiervoor was er toestemming gevraagd aan alle ouders. Zowel de ouders als de kinderen vonden alle genomen maatregelen erg prettig. Omdat ze zo lang niet op school zijn geweest vonden ze het fijn om de klasgenootjes weer te zien. De ouders waren zeer tevreden met de Corona maatregelen die genomen waren door de school. Alle maatregelen zijn te vinden op de website van het RIVM via https://www.rivm.nl

Mogelijke toepassingen:

De hierboven genomen maatregelen zijn ook toe te passen bij andere scholen, maar ook bij winkels, bedrijven, kantoren en benzinestations. Voor elk object zorgen wij voor een advies op maat en zorgen ervoor dat dat wij snel kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij ook assisteren in het plakken en opbouwen van de maatregelen.

Mocht u nog niet alles in orde hebben en graag advies willen op dit gebied neem dan vrijblijvend contact met ons op. Steleniszinloos is de One-Stop-Shop op het gebied van veiligheid.

Mail naar info@steleniszinloos.nl of bel/whatsapp naar 085-0043817.

www.steleniszinloos.nl

IMG 5529 002IMG 5528 002

Menu