Beveiliging in food trucks

Beveiliging in food trucks:

De food trucks en de festivals waar deze op staan worden steeds populairder. Helaas is dit ook bij het dieven gilde door gedrongen en is een mooie foodtruck een gewild item. Klaas de Wal zocht naar een oplossing voor de beveiliging in food trucks en materieelbeheer en het voorkomen van diefstal van zijn food trucks en aanhangwagens. Met Steleniszinloos heeft hij ervoor gekozen dit volledig uit handen te geven en wij hebben voor hem een kant en klare oplossing geleverd. Hij kan zijn materiaal en materieel zien op een app of via een online portal en kan bij diefstal ook gebruik maken van de alarmopvolging.

Diverse oplossingen:

Met een track en trace systeem en een aantal verborgen oplossingen kunnen de wagens met een goed gevoel overal in het land worden ingezet. Daarom willen we willen Klaas bedanken voor het vertrouwen in Steleniszinloos en wensen hem veel voorspoedige en veilige jaren!

Op https://kookidee.nl/food-festivals/ staat de agenda van alle Foodtruck festivals. Door de Corona maatregelen kan het zijn dat er regelmatig wordt geschoven.

Wilt u ook een offerte?

Mail dan naar info@steleniszinloos.nl of bel/whatsapp direct naar 085-0043817 Onze experts staan klaar om al uw vragen op het gebied van veiligheid te behandelen. Steleniszinloos is de One-Stop-Shop op het gebied van veiligheid.

Food Truck beveiliging

Voor onze catering activiteiten reeds meerdere producten afgenomen bij steleniszinloos. Zeer tevreden over de werking en ondersteuning zeker de viloc bevalt perfect. Klaas de Wal

Producten die wij voor dit project gebruikt hebben

Menu