Leegstand van vastgoed beveiligen

Leegstand van vastgoed beveiligen

Leegstand problematiek is ook nu nog steeds gaande. Met Covid-19 wordt deze problematiek wellicht nog groter. Vanwege de leegstand is een gebouw niet alleen een gemakkelijke prooi om in te breken. Vandalisme in leegstaande panden komt net zoveel voor. Daarnaast zorgt leegstand veelal ook tot rommel en vervuiling van de omgeving. Leegstand van vastgoed beperkt zich niet tot een bepaalde omgeving. Leegstand komt voor in heel Nederland.

Criminaliteit en vandalisme

De toename van criminaliteit op het gebied van de leegstand problematiek zorgt er ook voor dat de leefbaarheid rondom het gebouw minder wordt. Dit creëert helaas weer meer waardeverlies van het pand en omgeving. Tegenwoordig zijn leegstaande panden ook het doelwit voor illegale houseparty’s. Dit komt voornamelijk vanwege Covid-19. Feesten en evenementen zijn niet meer toegestaan. Daarom gaat men opzoek naar andere mogelijkheden om dit te organiseren. Leegstaande panden zijn hiervoor de perfecte prooi.

Oplossingen

Dit probleem kan snel worden opgelost door het beveiligen van de leegstaande gebouwen. Denk hierbij aan het plaatsen van speciale beveiliging, alarmen en het inzetten van mobiele surveillance. Kijk voor meerdere voorbeelden op https://steleniszinloos.nl/bouwplaatsbeveiliging/

Kortom er zijn genoeg betaalbare oplossingen om ervoor te zorgen dat leegstaand vastgoed geen prooi wordt voor vandalisme. Bent u op zoek naar oplossingen om uw leegstaande vastgoed te beveiligen? Dan zijn wij de perfect partner om mee samen te werken. Wij beschikken over de juiste kennis op dit gebied.

Wilt u meer informatie over ons? Neem dan een kijkje op onze website www.steleniszinloos.nl of neem contact met ons op via 085 0043817

Menu